Fogászat
A Royal Dental Stúdió

A Royal Dental Stúdió több, mint 25 éves fogászati és fogtechnikai tapasztalattal rendelkezik. A több évtizedes tapasztalatokra alapozva nyitottuk meg új fogorvosi, szájsebészeti, és arcesztétikai rendelőnket is. Rendelőnk mindig élen járt a modern fogászati eljárások fájdalommentes, precíz, kiváló minőségű alkalmazásában, így biztosítjuk a fogászati kezelések széles körét régebbi és új pácienseink számára.

Budapest egyik legszebb zöldövezetében – a legmodernebb fogászati berendezésekkel felszerelt rendelőnkben – kellemes körülmények között várjuk kedves pácienseinket. Szájsebészeti és fogászati rendelőnk tulajdonos, vezető orvosa, Dr. Gálffy Richárd (dentoalveolaris szájsebész szakorvos). Ő és csapata a legújabb és leghatékonyabb módszerek alkalmazásával old meg minden fogászati problémát fájdalommentesen, a legkiválóbb minőségben.

Fogászatunk a legmodernebb technológiával felszerelt saját fogműves laborral is rendelkezik, így a fogpótlások rövid idő alatt helyben készülnek.

Pácienseinket személyre szóló, előzetesen egyeztetett kezelési terv alapján gondozzuk, az orvosi szempontok figyelembevétele mellett mindenben a pácienseink igényeihez igazítva. Célunk, hogy szolgáltatásaink minél szélesebb körben elérhetőek legyenek, ezért különféle kedvezmények mellett árainkat is igyekeszünk ennek megfelelően alakítani.

Szájsebészeti, fogászati rendelőinkben családias légkörben, megnyugtató környezetben végezzük a kezeléseket.

https://royaldentalstudio.hu/wp-content/uploads/Fogaszat-800x800-1.jpg
Royal Dental Stúdió Fogászat - Alapítók

Nekünk fontos
az ön véleménye

Kiemelten fontosnak tartjuk a pácienseink visszajelzéseit és elégedettségét. Kérjük ön is ossza meg velünk tapasztaltait.

A Royal Dental Stúdiót azért alapítottuk, hogy mindenkinek szép és egészséges mosolya legyen.

Nem élünk a számok bűvöletében – fontosabbnak tartjuk az emberi kapcsolatokat, a személyes visszajelzéseket.

Ettől függetlenül természetesen folyamatosan figyeljük a statisztikákat, trendeket és büszkék vagyunk elért eredményeinkre.

Nem elégszünk meg az eddig elértekkel! Szeretnénk tovább fejleszteni szolgáltatásainkat, ezért fontos számunkra minden visszajelzés, legyen az akár pozitív vagy negatív.

Várjuk véleményét minden lehetséges fórumon legyen az akár a közösségi média, e-mail, telefon vagy személyesen klinikánkon. Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

Rólunk
mondták

Royal Dental Stúdió Fogászat
Kovács Géza
Szájsebészet

Mindig féltem a fogorvosoktól, de itt gyönyörű környezetben fájdalommentes kezelést kaptam. Korábban el kellett volna jönnöm.

Royal Dental Stúdió Fogászat
Pék Kata
Fogfehérítés

Fogfehérítésért jöttem, de az orvos észrevette hogy nagyobb beavatkozásra is szükség van hogy elkerüljünk egy fogam elvesztését. Hálás vagyok érte!

Royal Dental Stúdió Fogászat
Kristin Yang
Fogtömés

Good staff, good price, perfect service. What else you need?

Royal Dental Stúdió Fogászat
Harmat Andrea
Fogpótlás

Nagyon izgultam, hogy mi lesz de az orvosom azonnal meg tudod nyugtatni. Végül pár kezelés után az összes fogamat rendbe hozták. Csak ajánlani tudom.

A tökéletességre
törekszünk

Royal Dental Stúdió Fogászat - Fogászati kezelés

Fogtömés

Szuvas, lyukas fog hideg-meleg érzékenységtől a kínzó nagy fájdalmakig okozhat panaszokat.

Royal Dental Stúdió Fogászat

Implantátumok

A fogászati implantátum az állcsontba – sebészi úton – behelyezet titán műgyökér, amely a csontosodás után pótolhatja a hiányzó fogakat az implantátumokra készülő különböző protetikai eljárásokkal.

Royal Dental Stúdió Fogászat - Fogászati eszközök - Szájsebészeti beavatkozások

Szájsebészet

A nem megmenthető fogakat, foggyökereket el kell távolítani, mert súlyos szövődményeket, gyulladást, gócot okozhatnak.

Royal Dental Stúdió Fogászat - Fogorvos

Fogfehérítés

A fogfehérítést megelőzően minden esetben javasolt a professzionális fogkőeltávolítás, tisztítás.

Royal Dental Stúdió

A Royal Dental Stúdió csapata azért dolgozik, hogy Ön a legjobb kezelést kapja.

1112 Budapest, Rétkerülő utca 15.
Díjaink
Közösségi Média

Látogassa meg közösségi oldalainkat és kövessen minket.

© 2021 Royal Dental Stúdió. Minden jog fenntartva.